Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley.

Specificaties Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72695

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

De Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley is de perfecte metgezel voor al je strijkbehoeften. Met zijn compacte formaat kun je deze strijkplank eenvoudig opbergen na het strijken. Maar dat is niet alles, deze strijkplank biedt ook verstelbare hoogte-instellingen, zodat je de ideale werkhoogte tot 88 centimeter kunt kiezen. Dit voorkomt ongemak en pijn in je rug, omdat je comfortabel rechtop kunt blijven staan tijdens het strijken. De handige transportbeveiliging van deze strijkplank zorgt ervoor dat deze niet onbedoeld openklapt wanneer je hem opbergt. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak. Met het hendeltje aan de onderkant kun je de strijkplank moeiteloos inklappen na gebruik. Zo bespaar je kostbare ruimte in je huis en houd je alles georganiseerd. Met de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley wordt strijken een moeiteloze en efficiënte taak. Voeg dit stijlvolle en functionele product toe aan je huishouden en geniet van het gemak en comfort dat het biedt.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

Om erachter te komen of de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals