1. blackfriday
  2. Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser

Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser.

Specificaties Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

51003

Omschrijving van de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser

Maak je ramen schoon zonder gedoe met de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser. Deze handige ruitenreiniger zorgt ervoor dat je ramen streeploos en zonder geknoei met vies water kunt schoonmaken. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de reiniger in elke positie gebruikt kan worden, zelfs ondersteboven! Dit betekent dat je zelfs de bovenkant van je ramen gemakkelijk kunt bereiken. De Leiftheit Dry & Clean wordt geleverd met een handige steel van 43 centimeter, waardoor je moeiteloos bij de moeilijk bereikbare plekken kunt komen. Naast ramen kun je deze handige reiniger ook gebruiken voor tegels, spiegels en douchecabines. Begin met het inwassen van het oppervlak met de Power Washer voordat je begint met het schoonzuigen. Met een batterijduur van maar liefst 35 minuten kun je met gemak minimaal 100 m2 raamoppervlak schoonmaken. Met de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser wordt ramen schoonmaken een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met druppels, strepen of vies water. Laat deze handige ruitenreiniger het zware werk voor je doen en geniet van schone en glanzende ramen in een handomdraai.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen achtereenvolgens dankzij de gebruiksduur van 35 minuten. Je hebt veel bewegingsvrijheid met de draadloze reiniger. Inclusief microvezeldoek waarmee je oppervlakken snel en gemakkelijk kunt voorbehandelen.

Minpunten
  • Het kost 3 uur om de accu op te laden, wat langer is dan bij de meeste andere ruitenreinigers. Na verloop van tijd wordt de ruitenreiniger zwaar tijdens het gebruik, met een gewicht van 1.4 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser

Om erachter te komen of de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals