Lenco-3808 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Lenco-3808 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Lenco-3808 Zwart.

Specificaties Lenco-3808 Zwart

Merk

Lenco

Fabrikantcode

A003073

Omschrijving van de Lenco-3808 Zwart

Met de Lenco L-3808 kun je weer genieten van je oude platen en ze tegelijkertijd digitaliseren op je computer. Verbind de platenspeler eenvoudig met je pc via de usb-aansluiting en zet je geliefde vinyl om naar het handige mp3-formaat. Hierdoor kun je nu ook digitaal naar je favoriete platen luisteren. Dankzij de anti-skating functie blijven de naald en toonarm perfect in evenwicht tijdens het afspelen van je platen, wat resulteert in een optimale geluidskwaliteit. Bovendien is er geen aparte voorversterker nodig, aangezien de Lenco L-3808 is uitgerust met een ingebouwde voorversterker. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt met het afspelen van je platen, zonder extra kosten of gedoe. Met zijn elegante zwarte design is de Lenco L-3808 niet alleen een hoogwaardige platenspeler, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Of je nu je oude vinylcollectie nieuw leven wilt inblazen of gewoon wilt genieten van de warme klanken van een plaat, deze platenspeler is de perfecte keuze. Ervaar de nostalgie van vinyl gecombineerd met moderne technologie met de Lenco L-3808.

Pluspunten
  • Je kunt lp's op je computer digitaliseren met behulp van de platenspeler. Voor een optimale geluidskwaliteit zorgt anti-skating ervoor dat de naald en toonarm in evenwicht blijven.

Minpunten
  • Je draait geen 78 toeren platen af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Lenco-3808 Zwart

Om erachter te komen of de Lenco-3808 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco-3808 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco-3808 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals