Lenco LS-300BK Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Lenco LS-300BK. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Lenco LS-300BK.

Specificaties Lenco LS-300BK

Merk

Lenco

Fabrikantcode

A003105

Omschrijving van de Lenco LS-300BK

Met de Lenco LS-300BK haal je alles wat je nodig hebt voor het afspelen van je geliefde vinylplaten in huis. Deze platenspeler wordt geleverd met twee hoogwaardige speakers, zodat je meteen aan de slag kunt. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de geavanceerde autostop technologie hoef je je geen zorgen te maken over beschadigde platen. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de platenspeler automatisch stopt, waardoor je waardevolle vinylcollectie altijd in optimale conditie blijft. Naast het afspelen van je favoriete platen, kun je de twee speakers ook gebruiken om je eigen muziek af te spelen. Verbind eenvoudig je smartphone, tablet of laptop via bluetooth met de Lenco LS-300BK en geniet van je favoriete nummers van bijvoorbeeld Spotify. Met deze platenspeler is het creëren van een sfeervolle en veelzijdige muziekervaring nog nooit zo eenvoudig geweest. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de platenspeler ook beschermd tegen stof dankzij de stevige plastic kap. Zo blijft je LS-300BK niet alleen in topconditie, maar behoudt deze ook zijn elegante uitstraling. Laat je betoveren door de warme klanken van je geliefde vinylplaten en dompel jezelf onder in de wereld van de Lenco LS-300BK. Met zijn gebruiksgemak, geavanceerde technologie en stijlvolle design is deze platenspeler een must-have voor elke muziekliefhebber. Haal de LS-300BK vandaag nog.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde luidsprekers heb je alles bij de hand en kun je direct je platen afspelen. Met de autostop functie stopt de platenspeler automatisch, waardoor je platen niet beschadigd worden. Dankzij bluetooth kun je ook je digitale muziek naar de luidspreker streamen.

Minpunten
  • Jij draait geen platen van 78 toeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Lenco LS-300BK

Om erachter te komen of de Lenco LS-300BK ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-300BK is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-300BK koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals