1. blackfriday
  2. Lenco LS-440BUBG

Lenco LS-440BUBG Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Lenco LS-440BUBG. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Lenco LS-440BUBG.

Specificaties Lenco LS-440BUBG

Merk

Lenco

Fabrikantcode

A004833

Omschrijving van de Lenco LS-440BUBG

Met de Lenco LS-440BUBG platenspeler geniet je in hoge kwaliteit van je favoriete platen. Laat je meevoeren door de warme, authentieke klanken die uit de 4 ingebouwde speakers komen. Of je nu houdt van swingende jazzmuziek of melancholische ballades, deze platenspeler zorgt ervoor dat elk nummer tot leven komt. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige platenspeler is uitgerust met bluetooth, waardoor je niet alleen van je geliefde vinylplaten kunt genieten, maar ook van muziek van streamingdiensten zoals Spotify. Zo heb je altijd toegang tot je favoriete nummers, waar je ook bent. Wil je even helemaal alleen genieten van je muziek? Sluit dan eenvoudig je koptelefoon aan op de handige ingang en laat je volledig onderdompelen in je eigen muzikale wereld. Bovendien is de Lenco LS-440BUBG ook nog eens praktisch in gebruik. Dankzij de plastic stofkap blijft de platenspeler altijd stofvrij, zodat je er langer van kunt genieten. En met zijn retro design is deze platenspeler niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Hij zal zeker de aandacht trekken in elk interieur, of het nu modern, vintage of industrieel is. Dus waar wacht je nog op? Haal de Lenco LS-440BUBG in huis en maak van elke luisterervaring een onvergetelijk moment.

Pluspunten
  • Met 4 ingebouwde speakers geniet je van prachtig geluid. Je kunt je digitale muziek afspelen via de luidsprekers dankzij bluetooth. Door de koptelefoon-ingang kun je ook in je eentje naar je favoriete plaat luisteren.

Minpunten
  • Je draait geen platen van 78 toeren af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Lenco LS-440BUBG

Om erachter te komen of de Lenco LS-440BUBG ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-440BUBG is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-440BUBG koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals