Lenco LS-480WD Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Lenco LS-480WD. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Lenco LS-480WD.

Specificaties Lenco LS-480WD

Merk

Lenco

Fabrikantcode

A004973

Omschrijving van de Lenco LS-480WD

De Lenco LS-480WD is een prachtige platenspeler die perfect past in jouw huis. Met dit apparaat kun je meteen genieten van je favoriete vinylplaten. Wat deze platenspeler zo speciaal maakt, is dat Lenco er maar liefst 2 speakers bij levert. Hierdoor kun je direct genieten van een gebalanceerd geluid zonder last te hebben van overslaan. Maar dat is nog niet alles! Met de ingebouwde bluetooth-functie kun je ook digitaal naar muziek luisteren, bijvoorbeeld via Spotify of Soundcloud. De LS-480WD is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De speaker is prachtig afgewerkt met MDF hout, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan je interieur. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over stof op je platenspeler, want de LS-480WD is voorzien van een handige plastic stofkap. Zo blijft je platenspeler altijd schoon en klaar voor gebruik. Kortom, met de Lenco LS-480WD haal je niet alleen een hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een prachtig stukje design dat je interieur naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde speakers ben je volledig klaar om aan de slag te gaan met je vinyl. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in evenwicht blijven, om een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit te garanderen. Dankzij bluetooth kun je ook je digitale muziek streamen naar de speakers.

Minpunten
  • Je draait geen 78 toeren platen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Lenco LS-480WD

Om erachter te komen of de Lenco LS-480WD ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-480WD is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-480WD koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals