Lenco LS-50 Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Lenco LS-50 Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Lenco LS-50 Grijs.

Specificaties Lenco LS-50 Grijs

Merk

Lenco

Fabrikantcode

LS-50GY

Omschrijving van de Lenco LS-50 Grijs

Geniet van je favoriete vinylplaten met de Lenco LS-50. Deze platenspeler biedt de mogelijkheid om je platen af te spelen op 33, 45 of 78 toeren per minuut. Met zijn strakke grijze design voegt de LS-50 een vleugje stijl toe aan elke kamer. Wat deze platenspeler echt bijzonder maakt, is dat hij is uitgerust met 2 ingebouwde stereo luidsprekers. Dit betekent dat je meteen kunt genieten van je muziek, zonder dat je een aparte muziekinstallatie nodig hebt. Maar als je toch liever wilt luisteren via je hifi speakers, hoef je je geen zorgen te maken. De LS-50 heeft namelijk een ingebouwde voorversterker, waardoor je geen phono-ingang nodig hebt om een receiver of versterker aan te sluiten. Een andere handige functie van de Lenco LS-50 is de opname functie. Met deze functie kun je eenvoudig je favoriete nummers opnemen op een USB-stick. Plaats de USB-stick in de platenspeler en de muziek wordt automatisch opgeslagen. Op deze manier kun je de nummers gemakkelijk overzetten naar je laptop of smartphone. Met de LS-50 haal je niet alleen een prachtige platenspeler in huis, maar ook een handig hulpmiddel om je vinylcollectie te digitaliseren.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde luidsprekers kun je ook zonder versterker genieten van je platen. Je kunt de platenspeler rechtstreeks aansluiten op een receiver, zonder dat je een voorversterker nodig hebt.

Minpunten
  • De speler heeft geen batterij voor draadloos gebruik.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Lenco LS-50 Grijs

Om erachter te komen of de Lenco LS-50 Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-50 Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-50 Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals