Lenco LS-50 Hout Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Lenco LS-50 Hout. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Lenco LS-50 Hout.

Specificaties Lenco LS-50 Hout

Merk

Lenco

Fabrikantcode

LS-50WD

Omschrijving van de Lenco LS-50 Hout

Geniet van je favoriete vinylplaten met de Lenco LS-50 Hout. Deze prachtige platenspeler stelt je in staat om je geliefde muziek af te spelen in een nostalgisch jasje. Plaats eenvoudig je favoriete vinylplaat op de draaitafel en kies uit 33, 45 of 78 toeren per minuut voor de perfecte geluidsweergave. Met de ingebouwde stereo luidsprekers hoef je geen extra muzieksysteem aan te sluiten en kun je direct van je muziek genieten. Wat deze platenspeler nog specialer maakt, is de ingebouwde voorversterker. Hierdoor is het mogelijk om de muziek via hifi speakers af te spelen zonder dat je een aparte phono-ingang nodig hebt om een receiver of versterker aan te sluiten. Dit biedt je de vrijheid om de muziek te beluisteren op de manier die jij het prettigst vindt. Daarnaast beschikt de Lenco LS-50 over een handige opname functie. Sluit eenvoudig een USB-stick aan op de platenspeler en de muziek wordt automatisch opgeslagen. Zo kun je je favoriete nummers moeiteloos overzetten naar je laptop of smartphone. Met de Lenco LS-50 Hout haal je niet alleen een stijlvolle platenspeler in huis, maar ook een handig apparaat om je vinylcollectie te digitaliseren.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde luidsprekers kun je ook zonder versterker van je platen genieten. Je kunt de draaitafel rechtstreeks op een receiver aansluiten zonder een aparte voorversterker te gebruiken.

Minpunten
  • De speler heeft geen batterij voor draadloos gebruik.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Lenco LS-50 Hout

Om erachter te komen of de Lenco LS-50 Hout ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-50 Hout is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-50 Hout koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals