Lenco LS-600WA Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Lenco LS-600WA. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Lenco LS-600WA.

Specificaties Lenco LS-600WA

Merk

Lenco

Fabrikantcode

A005070

Omschrijving van de Lenco LS-600WA

Met de Lenco LS-600WA kun je eindeloos genieten van je geliefde vinylplaten. Deze platenspeler is voorzien van een ingebouwde magnetische cartridge, waardoor de naald met minder druk op de groeven rust. Dit zorgt ervoor dat je platen langer meegaan en dat je kunt genieten van muziek van hoge kwaliteit. Dankzij de anti-skate functie hoef je je geen zorgen te maken over het overslaan van de naald en blijft het geluid altijd perfect in balans. Maar dat is nog niet alles! Met de Lenco LS-600WA kun je ook draadloos muziek streamen via bijvoorbeeld Spotify of Soundcloud. Met de ingebouwde bluetooth-functie kun je gemakkelijk verbinding maken met je smartphone, tablet of laptop en direct genieten van je favoriete digitale muziek. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze platenspeler geleverd inclusief speakers, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. De MDF behuizing geeft de Lenco LS-600WA een stijlvolle uitstraling die perfect past in elke interieurstijl. Met de Lenco LS-600WA haal je niet zomaar een platenspeler in huis, maar een waar muzikaal pareltje dat garant staat voor urenlang luisterplezier. Of je nu geniet van je geliefde vinylcollectie of je favoriete digitale muziek streamt, deze platenspeler biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, gemak en stijl.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde bewegende magnetische cartridge blijven je platen langer in goede staat. Anti-skating zorgt voor een evenwicht tussen de naald en de toonarm, wat resulteert in een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit. Dankzij bluetooth kun je ook je digitale muziek streamen naar de luidspreker.

Minpunten
  • Je draait geen 78 toeren platen af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Lenco LS-600WA

Om erachter te komen of de Lenco LS-600WA ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-600WA is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Lenco LS-600WA koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals