Medisana AH665 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Medisana AH665. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Medisana AH665.

Specificaties Medisana AH665

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60068

Omschrijving van de Medisana AH665

Met de Medisana AH665 kun je niet alleen de luchtvochtigheid in een ruimte tot 30 vierkante meter verbeteren, maar ook direct de kwaliteit van de lucht verhogen. Deze luchtbevochtiger is voorzien van een ionisator die ervoor zorgt dat stofdeeltjes verzwaard worden en op de grond belanden. Hierdoor adem je ze niet meer in. Bovendien beschikt deze luchtbevochtiger over een ingebouwde hygrometer, waarmee je de luchtvochtigheid in huis kunt meten. Het actuele vochtigheidsniveau kun je eenvoudig aflezen van het display. Deze luchtbevochtiger is ideaal voor gebruik in de slaapkamer. Als je niet wilt dat hij de hele nacht werkt, kun je de timer instellen. Hiermee schakelt de luchtbevochtiger automatisch uit na de door jou ingestelde tijd. Het is belangrijk om te weten dat bij dagelijks gebruik het waterfilter minstens één keer per maand moet worden vervangen. Als je hard water gebruikt, moet je de luchtbevochtiger regelmatig ontkalken. In de handleiding vind je gedetailleerde instructies hiervoor. Met de Medisana AH665 kun je genieten van een gezonde en comfortabele leefomgeving. Adem schone lucht in en verminder de aanwezigheid van stofdeeltjes in je huis. Met zijn praktische functies en eenvoudige bediening is deze luchtbevochtiger een onmisbaar apparaat voor iedereen die waarde hecht aan een goede luchtkwaliteit.

Pluspunten
  • Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook meteen de lucht. Dit apparaat beschikt over een ingebouwde hygrometer, waardoor je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met een maximale geluidsniveau van 30 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Voor een optimale werking moet je het waterfilter minstens één keer per maand vervangen. Deze luchtbevochtiger kan wat spetteren en is daarom minder geschikt om op een houten oppervlak te plaatsen. Huisdieren vinden het geluid van de ultrasone bevochtiger mogelijk niet prettig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Medisana AH665

Om erachter te komen of de Medisana AH665 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Medisana AH665 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Medisana AH665 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals