Medisana AH675 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Medisana AH675. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Medisana AH675.

Specificaties Medisana AH675

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60025

Omschrijving van de Medisana AH675

Met de Medisana AH675 ben je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in je kamer. Dankzij de ingebouwde hygrometer kun je eenvoudig de luchtvochtigheidsgraad instellen tussen de 40% en 75%. Op het display wordt duidelijk weergegeven welke luchtvochtigheidsgraad je hebt ingesteld, zodat je altijd de ideale luchtvochtigheid kunt behouden. Daarnaast toont het display ook de huidige luchtvochtigheid, zodat je direct kunt zien of de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. De Medisana AH675 biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook de mogelijkheid om een heerlijk geurtje in je kamer te verspreiden. Voeg eenvoudig enkele druppels aroma essence toe aan het waterreservoir en geniet van een aangename geur in de lucht. Zo creëer je niet alleen een aangename luchtvochtigheid, maar ook een heerlijke atmosfeer in je kamer. Met zijn stijlvolle design past de Medisana AH675 perfect in elk interieur. Dankzij zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag en kan hij gemakkelijk overal geplaatst worden. Daarnaast is deze luchtbevochtiger energiezuinig en fluisterstil, waardoor je kunt genieten van een optimaal binnenklimaat zonder enige overlast. Kies voor de Medisana AH675 en creëer een gezonde en aangename omgeving in je kamer.

Pluspunten
  • Dit apparaat heeft een ingebouwde hygrometer die de luchtvochtigheid meet. Je voegt geuroliën toe aan deze bevochtiger, waardoor je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Deze bevochtiger kun je zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft.

Minpunten
  • Huisdieren raken gevoelig voor het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger. Deze luchtbevochtiger kan een beetje spetteren en is daarom minder geschikt om op een houten oppervlak te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Medisana AH675

Om erachter te komen of de Medisana AH675 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Medisana AH675 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Medisana AH675 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals