Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm.

Specificaties Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm

Merk

Michael Kors

Fabrikantcode

MKT5154

Omschrijving van de Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm

Met de Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm ben je altijd op de hoogte van je berichten en gezondheidsgegevens. Deze nieuwe generatie smartwatch is sneller dan zijn voorganger en maakt gebruik van een geavanceerde processor, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps. Bovendien beschikt dit horloge over een ingebouwde saturatiemeter, waarmee je inzicht krijgt in het zuurstofniveau in je bloed. Zo kun je mogelijke gezondheidsproblemen, zoals een griepje of verkoudheid, vroegtijdig opmerken. Met het Google Wear OS besturingssysteem kun je al je favoriete apps downloaden op deze smartwatch. Of je nu je dagelijkse workouts wilt bijhouden met behulp van de Google Workouts app, of al je gezondheidsgegevens wilt bekijken in de Wellness app op je smartphone, met deze smartwatch heb je alles binnen handbereik. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, maar je kunt de adapter van je telefoonoplader gebruiken of apart een adapter bestellen om het horloge op te laden via het stopcontact. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past en comfortabel gedragen kan worden. Met de Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm haal je een stijlvolle en functionele smartwatch in huis.

Pluspunten
  • Je krijgt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via je smartwatch als je smartphone in de buurt is. Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je op je horloge naar je favoriete afspeellijsten luisteren. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het horloge is alleen bestand tegen spatwater, dus je moet er niet mee douchen of zwemmen. Let op: Je hebt nog een usb A-oplader nodig om de smartwatch op te laden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm

Om erachter te komen of de Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Michael Kors Gen 6 Bradshaw Display MKT5154 Grijs/Zwart 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals