Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart.

Specificaties Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart

Merk

Michael Kors

Fabrikantcode

MKT5118

Omschrijving van de Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart

De Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart is een prachtig horloge met een aluminium horlogekast, wat ervoor zorgt dat het horloge veel lichter is dan zijn roestvrijstalen tegenhanger, de Michael Kors Darci Gen 5E. Dit maakt het horloge perfect voor sporters die tijdens het sporten minimale weerstand willen ervaren. Het horloge beschikt over dezelfde geweldige functies als de Darci Gen 5E. Naast het lichte gewicht biedt dit horloge ook geweldige waterbestendigheid. Met een waterdichtheid tot 50 meter en een rubberen horlogeband die bestand is tegen water en zweet, kun je dit horloge met een gerust hart dragen tijdens het zwemmen of douchen. Daarnaast meet de MK GO 2 continu je hartslag en biedt het inzicht in je conditie met een VO2 max meting. Niet alleen kun je inkomende oproepen accepteren of weigeren via het horloge, maar je kunt ook reageren op berichten. Houd er echter rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge combineert stijl, functionaliteit en gemak op een unieke manier en is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een horloge dat zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven voldoet aan al hun behoeften.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je naar je favoriete afspeellijsten luisteren via je horloge. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is. Krijg inzicht in je conditie met de VO2 max meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee om je route te registreren, aangezien het horloge geen ingebouwde gps-ontvanger heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart

Om erachter te komen of de Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Michael Kors MK GO 2 Gen 5E Display MKT5118 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals