Nordväl HC101 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Nordväl HC101. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Nordväl HC101.

Specificaties Nordväl HC101

Merk

Nordväl

Fabrikantcode

HC101

Omschrijving van de Nordväl HC101

Maak kennis met de Nordväl HC101, de ultieme dweilrobot die jouw vloeren weer laat stralen. Met maar liefst 9 verschillende dweilprogramma's is er altijd een geschikte reinigingsstand voor jouw specifieke behoeften. Of je nu kiest voor de intensieve reinigingsstand om hardnekkig vuil te verwijderen, of de hoeken- en randenstand voor een extra grondige schoonmaak, met deze dweilrobot is jouw vloer altijd brandschoon. De Nordväl HC101 is eenvoudig op afstand te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je moeiteloos schakelen tussen de verschillende programma's en de robot precies laten doen wat jij wilt. Dankzij de geavanceerde sensoren detecteert de robot automatisch obstakels en hoogteverschillen, waardoor hij moeiteloos door de ruimte kan navigeren zonder ergens tegenaan te botsen. Wat deze dweilrobot echt onderscheidt, is de donkere vloer modus. Schakel deze in en de robot zal zelfs op donkere vloeren feilloos zijn weg vinden. Daarnaast is de Nordväl HC101 niet bang voor haren. Met zijn krachtige zuigkracht en watertank houdt hij niet alleen stof en vieze vlekken onder controle, maar rekent hij ook af met vervelende haren. De watertank zorgt ervoor dat de dweil constant nat blijft tijdens het schoonmaken, zodat hij altijd intensief reinigt. Met de Nordväl HC101 hoef je nooit meer om.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je de dweilrobot gemakkelijk op afstand. De sensoren detecteren obstakels en hoogteverschillen, zodat de dweilrobot er soepel omheen kan bewegen. Met een volle batterij dweilt de robot ongeveer 100 minuten.

Minpunten
  • Voor het bedienen van deze dweilrobot via een app is niet mogelijk, je moet hiervoor de afstandsbediening gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Nordväl HC101

Om erachter te komen of de Nordväl HC101 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Nordväl HC101 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Nordväl HC101 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals