1. blackfriday
  2. Nordväl HC104 Triple Spin

Nordväl HC104 Triple Spin Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Nordväl HC104 Triple Spin. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Nordväl HC104 Triple Spin.

Specificaties Nordväl HC104 Triple Spin

Merk

Nordväl

Fabrikantcode

HC104

Omschrijving van de Nordväl HC104 Triple Spin

De Nordväl HC104 Triple Spin is een revolutionaire dweilrobot die jouw vloeren laat stralen. Met zijn unieke ronddraaiende pads zorgt deze robot ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil van je vloer verdwijnt. Of het nu gaat om modderige voetafdrukken of plakkerige gemorste vloeistoffen, deze dweilrobot heeft het allemaal onder controle. Wat deze dweilrobot echt onderscheidt, is zijn slimme ontwerp. Met zijn driehoekige vorm kan hij moeiteloos in alle hoeken van de kamer komen, waar traditionele dweilapparaten moeite mee hebben. Bovendien is hij uitgerust met maar liefst 11 slimme sensoren die hem helpen bij het navigeren door de ruimte. Je kunt erop vertrouwen dat hij zelfstandig zijn weg vindt, zonder jouw constante supervisie. Maar dat is nog niet alles. Deze dweilrobot is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met een geluidsniveau van slechts 43 decibel kun je hem gerust 's nachts laten werken of terwijl je ontspannen televisie kijkt. En als je je zorgen maakt dat hij van de trap valt terwijl hij de bovenverdieping dweilt, hoef je niet bang te zijn. Dankzij de valdetectie is hij in staat om hoogteverschillen te detecteren en zo ongelukken te voorkomen. Kortom, met de Nordväl HC104 Triple Spin haal je een betrouwbare en efficiënte schoonmaakhulp in huis.

Pluspunten
  • Dankzij de draaiende kussentjes verwijdert de robot niet alleen stofdeeltjes van de vloer, maar ook hardnekkig vuil. De slimme lasers en sensoren zorgen voor een slimme navigatie en hoogteherkenning, waardoor de robot niet botst of vast komt te zitten. Dankzij de driehoekige vorm kan de robot ook probleemloos in de hoeken komen.

Minpunten
  • Met de afstandsbediening bestuur je de dweilrobot, niet met een app op je mobiele telefoon.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Nordväl HC104 Triple Spin

Om erachter te komen of de Nordväl HC104 Triple Spin ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Nordväl HC104 Triple Spin is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Nordväl HC104 Triple Spin koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals