OPPO Band Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de OPPO Band Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de OPPO Band Zwart.

Specificaties OPPO Band Zwart

Merk

Oppo

Fabrikantcode

OB19B1

Omschrijving van de OPPO Band Zwart

Met de OPPO Band Zwart houd je moeiteloos je gezondheid in de gaten. Deze activity tracker volgt nauwkeurig je stappen, verbrande calorieën en hartslag, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe actief je bent geweest. Maar dat is niet alles, want deze slimme band houdt ook je stressniveau en slaapscore bij. Zo krijg je een compleet beeld van je welzijn. De batterij van de OPPO Band gaat ruim een week mee, waardoor je hem niet constant hoeft op te laden. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of zwemmen, deze activity tracker is waterbestendig en kan elke uitdaging aan. En het beste van alles is dat je je smartphone gewoon thuis kunt laten tijdens je trainingssessies, want de OPPO Band heeft zelf gps-functionaliteit. Je ontvangt zelfs meldingen van je smartphone, zodat je altijd op de hoogte blijft, zelfs tijdens je workouts. Met de OPPO Band Zwart ben je niet alleen trendy, maar ook slim bezig. Ga voor een betere gezondheid en ontdek de kracht van deze geavanceerde activity tracker.

Pluspunten
  • Laat je mobiele telefoon thuis tijdens het hardlopen, want de ingebouwde gps-ontvanger registreert de route die je aflegt. Je bent snel op de hoogte van berichten en inkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je mobiele telefoon.

Minpunten
  • Je gebruikt je smartphone om naar muziek te luisteren, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de OPPO Band Zwart

Om erachter te komen of de OPPO Band Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De OPPO Band Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De OPPO Band Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals