Philips Azur GC4909/60 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips Azur GC4909/60. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips Azur GC4909/60.

Specificaties Philips Azur GC4909/60

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC4909/60

Omschrijving van de Philips Azur GC4909/60

De Philips Azur GC4909/60 is de ideale strijkijzer om moeiteloos af te rekenen met zelfs de meest hardnekkige kreukels. Met een continue stoomproductie van 55 gram per minuut en een krachtige stoomstoot van 250 gram per minuut, krijg je zelfs de meest lastige kledingstukken moeiteloos gladgestreken. Een unieke eigenschap van dit strijkijzer is de automatische temperatuurregeling. Hierdoor past het strijkijzer zich automatisch aan op de stof die je aan het strijken bent, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen met het sorteren van je wasgoed. Of je nu je beddengoed wilt strijken of je zijden blouse wilt opfrissen, dit strijkijzer biedt de perfecte oplossing voor al je strijkbehoeften. Naast de uitstekende strijkprestaties, zorgt de Philips Azur GC4909/60 ook voor je veiligheid. Het strijkijzer is voorzien van een handig veiligheidssysteem. Als je het strijkijzer 30 seconden lang ongebruikt laat staan, schakelt het zichzelf automatisch uit. Op de steun schakelt het strijkijzer zichzelf uit na 8 minuten. Dit voorkomt niet alleen brandplekken op je strijkgoed, maar ook op je strijkplank of erger. Met de Philips Azur GC4909/60 ben je verzekerd van veilig en efficiënt strijken.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 250 gram per minuut zorgt snel voor gladde kreuken. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het niet gebruikt wordt. Met een snoer van 3 meter heb je genoeg ruimte om vrij te bewegen tijdens het strijken.

Minpunten
  • Dit strijkijzer weegt 1,6 kilo en is daardoor vrij zwaar, maar hierdoor hoeft u minder kracht te gebruiken tijdens het strijken. Met dit strijkijzer is het niet mogelijk om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips Azur GC4909/60

Om erachter te komen of de Philips Azur GC4909/60 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips Azur GC4909/60 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips Azur GC4909/60 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.