Philips DST3030/70 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips DST3030/70. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips DST3030/70.

Specificaties Philips DST3030/70

Merk

Philips

Fabrikantcode

DST3030/70

Omschrijving van de Philips DST3030/70

Als je op zoek bent naar een krachtig basisstrijkijzer, dan is de Philips DST3030/70 wat voor jou. Dit stoomstrijkijzer is perfect geschikt voor alle strijkklussen en heeft een indrukwekkende stoomstoot van 180 gram per minuut. Hiermee kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderen en een perfecte vouw in je pantalon creëren. Daarnaast kun je dit strijkijzer niet alleen horizontaal op een strijkplank gebruiken, maar ook verticaal. Dit is ideaal wanneer je je gordijnen wilt opfrissen of een delicate blouse wilt stomen. Het waterreservoir van 300 milliliter is lekvrij en kan eenvoudig onder de kraan worden bijgevuld. Maak je geen zorgen als je het strijkijzer per ongeluk vergeet uit te schakelen. Dankzij de handige automatische uitschakeling schakelt het strijkijzer zichzelf uit wanneer het even niet wordt gebruikt. Met de Philips DST3030/70 haal je een veelzijdig en betrouwbaar strijkijzer in huis dat al je strijkwerk moeiteloos aankan. Geniet van de krachtige stoomstoot, het gebruiksgemak en de gemoedsrust dat het strijkijzer zichzelf uitschakelt wanneer je het even niet nodig hebt. Strijken was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt!

Pluspunten
  • Met dit strijkijzer kun je ook gordijnen en hangende kleding stomen door verticaal te strijken. Wanneer je het stoomstrijkijzer even niet gebruikt, schakelt het automatisch uit. Met een stoomstoot van 180 gram per minuut verwijdert het snel hardnekkige kreukels.

Minpunten
  • Dit strijkijzer heeft een gewicht van 1,2 kilogram, wat relatief zwaar is, maar hierdoor hoef je minder kracht te zetten tijdens het strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips DST3030/70

Om erachter te komen of de Philips DST3030/70 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips DST3030/70 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips DST3030/70 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.