Philips DST3040/70 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips DST3040/70. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips DST3040/70.

Specificaties Philips DST3040/70

Merk

Philips

Fabrikantcode

DST3040/70

Omschrijving van de Philips DST3040/70

De Philips DST3040/70 is een veelzijdig strijkijzer dat perfect is voor zowel horizontaal als verticaal strijken. Met een krachtige stoomstoot van 200 gram per minuut zorgt dit strijkijzer ervoor dat zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verdwijnen. Daarnaast is het ook ideaal voor het creëren van perfecte vouwen in je pantalon of het board van je overhemd. Dit strijkijzer is niet alleen geschikt voor gebruik op een strijkplank, maar kan ook verticaal worden gebruikt. Dit is vooral handig wanneer je je gordijnen wilt opfrissen of een blouse wilt stomen. Het waterreservoir van 300 milliliter is lekvrij en kan eenvoudig onder de kraan worden bijgevuld. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken als je vergeet het strijkijzer uit te schakelen. Dankzij de automatische uitschakeling zal het strijkijzer zichzelf uitschakelen wanneer het even niet wordt gebruikt, waardoor je energie en kosten bespaart. Met de Philips DST3040/70 wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus. Geniet van de krachtige stoomstoot, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van dit strijkijzer. Met dit strijkijzer ben je verzekerd van perfect gestreken kleding en een probleemloze strijkervaring.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 200 gram per minuut maakt komaf met hardnekkige kreukels in een mum van tijd. Met dit strijkijzer kan je ook gordijnen en hangende kleding snel en eenvoudig stomen. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het even niet gebruikt wordt.

Minpunten
  • Deze stijltang weegt 1,2 kilogram en is daardoor relatief zwaar, maar dit betekent dat je minder kracht hoeft te zetten tijdens het strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips DST3040/70

Om erachter te komen of de Philips DST3040/70 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips DST3040/70 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips DST3040/70 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.