Philips GC362/80 Steam & Go Plus Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips GC362/80 Steam & Go Plus. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips GC362/80 Steam & Go Plus.

Specificaties Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC362/80

Omschrijving van de Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Met de Philips GC362/80 Steam & Go Plus kun je gemakkelijk en snel je kleding kreukvrij maken, zonder het risico te lopen om per ongeluk je hand te verbranden. Dankzij de speciale handschoen kun je veilig het kledingstuk vastpakken zonder je vingers aan de hete stoom te branden. Zelfs het verwijderen van lichte kreukels uit een pantalon is een fluitje van een cent door horizontaal te stomen. Deze handstomer is bovendien al binnen 45 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik, waardoor je direct aan de slag kunt. Na gebruik kun je de kledingstomer eenvoudig en netjes opbergen in de bijgeleverde opbergtas. Het stomen met deze handige tool heeft niet alleen als voordeel dat het kreuken verwijdert, maar het zorgt er ook voor dat je kleding gelijk wordt gedesinfecteerd. Kledingstomers produceren namelijk stoom met een temperatuur rond de 100 graden Celsius, waardoor de meeste bacteriën niet kunnen overleven. Hierdoor kun je met een gerust hart je kleding opfrissen en hygiënisch houden tijdens het stomen.

Pluspunten
  • De handschoen beschermt jouw hand tegen de hete stoom, zodat je jezelf niet per ongeluk verbrandt. Je kunt de handstomer gemakkelijk meenemen in de bijgeleverde opbergtas. Met de meegeleverde borstel kan de stoom ook moeiteloos door dikkere stoffen, zoals bijvoorbeeld jouw winterjas.

Minpunten
  • Kledingstomers geven relatief weinig stoom af, dus ze kunnen je strijkijzer niet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Om erachter te komen of de Philips GC362/80 Steam & Go Plus ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips GC362/80 Steam & Go Plus is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips GC362/80 Steam & Go Plus koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals