Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus.

Specificaties Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC7923/20

Omschrijving van de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Met de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus strijk je moeiteloos verschillende soorten stof achter elkaar. Het compacte design van deze stoomgenerator is voorzien van een ruim waterreservoir van 1,5 liter, waardoor je lang kunt strijken zonder onderbrekingen om bij te vullen. En dat betekent dat je geen kostbare tijd verspilt aan het bijvullen van water. Maar snelheid is niet het enige voordeel van deze stoomgenerator. Met een krachtige stoomstoot van maar liefst 440 gram per minuut en de handige automatische temperatuurinstelling, ben je in een mum van tijd door die berg wasgoed heen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je het strijkijzer ook gebruiken om verticaal te stomen. Zo kun je eenvoudig je gordijnen opfrissen of een kledingstuk snel gladstrijken zonder het van de hanger te hoeven halen. De Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus is de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en snelle manier om kleding te strijken. Met zijn compacte formaat, grote waterreservoir en indrukwekkende stoomkracht maakt hij het strijken een stuk gemakkelijker en sneller.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6,5 bar vlieg je moeiteloos door die berg wasgoed heen. De stoomstoot van 440 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreukels. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je gemakkelijk onder de kraan kunt afspoelen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om het strijkijzer tijdens het strijken rechtop op de achterkant te plaatsen. Gelieve op te merken dat een stoomgenerator niet past op een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Om erachter te komen of de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.