Philips HU2716/10 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips HU2716/10. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips HU2716/10.

Specificaties Philips HU2716/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

HU2716/10

Omschrijving van de Philips HU2716/10

Met de Philips HU2716/10 ben je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in je kamer. Deze slimme luchtbevochtiger meet elke 3 seconden de luchtvochtigheid en past automatisch zijn werking aan indien nodig. Dit is bijzonder handig, omdat je zo altijd zeker kunt zijn dat de luchtvochtigheid op het juiste niveau blijft. De HU2716/10 maakt gebruik van de innovatieve NanoCloud-technologie, waardoor er geen witte stof op je meubels en de vloer achterblijft. Zo kun je genieten van de voordelen van een optimale luchtvochtigheid zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenste bijwerkingen. Bovendien is deze luchtbevochtiger speciaal ontworpen voor gebruik in de slaapkamer. Met de slaapmodus kun je ervoor zorgen dat de bevochtiger extra stil zijn werk doet, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Het instellen van de gewenste luchtvochtigheidsgraad is eenvoudig. Je kunt kiezen uit 40, 50 of 60 procent en daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit 3 verschillende ventilatorsnelheden om de lucht effectief te bevochtigen. Deze luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot maar liefst 32 vierkante meter, waardoor je in staat bent om de luchtvochtigheid in meerdere kamers in je huis te optimaliseren. Neem de controle over de luchtvochtigheid in je woning met de Philips HU2716.

Pluspunten
  • Dit toestel beschikt over een ingebouwde hygrometer, waardoor je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Je kan deze bevochtiger zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, want hij heeft een stille nachtmodus. Het waterreservoir is verwijderbaar en kan je eenvoudig bijvullen onder de kraan.

Minpunten
  • Het is niet toegestaan om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips HU2716/10

Om erachter te komen of de Philips HU2716/10 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips HU2716/10 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips HU2716/10 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals