Philips HU3918/10 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips HU3918/10. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips HU3918/10.

Specificaties Philips HU3918/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

HU3918/10

Omschrijving van de Philips HU3918/10

Met de Philips HU3918/10 ben je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in de kamer. Deze geavanceerde luchtbevochtiger meet de luchtvochtigheid elke 3 seconden en past automatisch zijn werking aan om ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid altijd op het juiste niveau is. Dit zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. De HU3918/10 maakt gebruik van NanoCloud-technologie, waardoor er geen witte stof op je meubels en vloer achterblijft, zelfs niet bij intensief gebruik. Deze koudwaterverdamper is perfect voor gebruik in de slaapkamer. Met de slaapmodus kan de luchtbevochtiger zijn werk extra stil doen, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Je kunt de gewenste luchtvochtigheidsgraad eenvoudig instellen op 40, 50 of 60 procent en kiezen uit 3 ventilatorsnelheden om de lucht optimaal te bevochtigen. Of je nu een kleine slaapkamer of een ruime woonkamer hebt, deze bevochtiger is geschikt voor een ruimte tot wel 45 vierkante meter. Met de Philips HU3918/10 hoef je je nooit meer zorgen te maken over een te droge of te vochtige lucht in huis. Geniet van een gezonde en comfortabele leefomgeving met deze geavanceerde luchtbevochtiger.

Pluspunten
  • Dit apparaat is uitgerust met een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Je kunt deze bevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een stille nachtmodus heeft. Het waterreservoir is afneembaar en kan eenvoudig onder de kraan worden bijgevuld.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips HU3918/10

Om erachter te komen of de Philips HU3918/10 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips HU3918/10 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips HU3918/10 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals