Philips HU4803/01 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips HU4803/01. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips HU4803/01.

Specificaties Philips HU4803/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

HU4803/01

Omschrijving van de Philips HU4803/01

Met de Philips HU4803/01 ben je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in je huis dankzij de ingebouwde hygrometer. Deze bevochtiger zorgt voor een optimale luchtvochtigheid in ruimtes tot wel 25 vierkante meter. Hij doet dit door de lucht langs een bevochtigingsfilter in het waterreservoir te leiden. Je kunt kiezen uit 3 verschillende snelheidsstanden om de lucht te bevochtigen. Zo kun je bijvoorbeeld de laagste stand selecteren wanneer de bevochtiger in de slaapkamer staat, en de hoogste stand wanneer de luchtvochtigheid onder de 40 procent zakt. Wanneer het waterreservoir leeg is, schakelt het apparaat automatisch uit en gaat er een rood indicatielampje branden om je hierop attent te maken. Het reservoir is eenvoudig bij te vullen onder de kraan. Houd er wel rekening mee dat het bevochtigingsfilter wekelijks moet worden gereinigd voor een optimale werking, en minimaal één keer per jaar moet worden vervangen. Zo kun je altijd genieten van een frisse en gezonde lucht in huis.

Pluspunten
  • Dit toestel heeft een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Je kunt deze bevochtiger zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, omdat hij over een nachtmodus beschikt. Het waterreservoir kun je gemakkelijk onder de kraan vullen, aangezien het afneembaar is.

Minpunten
  • Om de luchtbevochtiger optimaal te benutten, moet je het bevochtigingsfilter minstens een keer per jaar vervangen. Met deze luchtbevochtiger verspreid je geen aangename geur in de ruimte, omdat hij niet geschikt is voor geurolie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips HU4803/01

Om erachter te komen of de Philips HU4803/01 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips HU4803/01 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips HU4803/01 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals