Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20.

Specificaties Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC6840/20

Omschrijving van de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Met de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 kun je moeiteloos en snel zelfs de dikste stoffen gladstrijken. Na gebruik kun je de stoomgenerator eenvoudig opbergen dankzij het compacte formaat. Maar laat je niet misleiden door het kleine formaat, want de kracht van de generator blijft onverminderd. Met een stoomdruk van 6 bar en een stoomstoot van 360 gram per minuut kun je in een handomdraai een hele stapel was kreukvrij maken. Bovendien kun je het strijkijzer ook verticaal gebruiken om hangende kleding en gordijnen op te frissen. Een bijzondere eigenschap van de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 is de OptimalTemp technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de stoomgenerator automatisch de juiste temperatuur en stoominstellingen bepaalt. Hierdoor hoef je zelf niet na te denken over de instellingen en loop je geen risico op brandplekken. Je kunt dus zonder zorgen aan de slag gaan met het strijken van je kleding. Daarnaast heeft deze stoomgenerator ook een grote watertank van 1,3 liter, zodat je niet steeds hoeft bij te vullen tijdens het strijken. Kortom, met de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 wordt strijken een moeiteloze en efficiënte klus.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 360 gram per minuut verwijdert moeiteloos hardnekkige kreukels. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je moeiteloos verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. De stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is het mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, maar je moet even wachten totdat het water weer is opgewarmd. Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Om erachter te komen of de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.