Philips PerfectCare Compact GC7846/80 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips PerfectCare Compact GC7846/80. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips PerfectCare Compact GC7846/80.

Specificaties Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC7846/80

Omschrijving van de Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Met de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 haal je een compacte stoomgenerator in huis die je gemakkelijk opbergt. Deze stoomgenerator is speciaal ontworpen om ruimte te besparen, zodat je hem eenvoudig kunt opbergen in een kleine kast of lade. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze stoomgenerator dezelfde kracht en prestaties als grotere modellen. Met een indrukwekkende stoomdruk van 6,5 bar en een krachtige stoomstoot van 400 gram per minuut kun je moeiteloos zelfs de meest hardnekkige kreukels verwijderen. Dankzij de geavanceerde optimalTemp-technologie hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van de juiste temperatuur en stoominstelling. Deze technologie zorgt ervoor dat het strijkijzer altijd de optimale combinatie van stoom en temperatuur levert, waardoor je kledingstukken veilig en perfect gestreken worden. Een ander handig kenmerk van de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 is de zoolplaat die geen brandplekken achterlaat. Zelfs als je het strijkijzer per ongeluk op je kleding laat staan, hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste schade. De zoolplaat is ontworpen om veilig te blijven, zelfs als je hem per ongeluk laat staan. Met deze stoomgenerator wordt strijken een moeiteloze taak en kun je genieten van perfect gestreken kleding zonder gedoe.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met een stoomstoot van 400 gram per minuut worden hardnekkige kreukels snel verwijderd. 2

  .

  Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het even niet gebruikt wordt. 3

  .

  De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken.

Minpunten
 • Tijdens het gebruik is het niet mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, dus je moet tijdelijk stoppen met strijken. Let op: een stoomgenerator past niet op een normaal strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Om erachter te komen of de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Compact GC7846/80 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Compact GC7846/80 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.