1. blackfriday
  2. Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Philips PerfectCare Elite GC9630/20 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips PerfectCare Elite GC9630/20. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips PerfectCare Elite GC9630/20.

Specificaties Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC9630/20

Omschrijving van de Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Met de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 wordt het strijken van je kleding een fluitje van een cent. Deze stoomgenerator behoort tot de Elite lijn binnen de PerfectCare serie en biedt een combinatie van lichtgewicht design, krachtige stoomprestaties en de beste zoolplaat in zijn klasse. Dankzij de hoge stoomstoot van maar liefst 470 gram per minuut is geen enkele kreukel te hardnekkig voor deze stoomgenerator. Zelfs de meest koppige kreuken worden moeiteloos glad gestreken. Met de OptimalTemp-technologie hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van de juiste temperatuur. De stoomgenerator past automatisch de ideale temperatuur aan voor elk type stof, waardoor je kleding altijd perfect beschermd is tegen hitte en verkleuring. Dankzij het lichte gewicht van de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 wordt het strijken een stuk comfortabeler en minder vermoeiend. Je kunt moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed strijken zonder last te krijgen van je arm of pols. Daarnaast zorgt de beste zoolplaat in zijn klasse voor een moeiteloze glijervaring, waardoor je kledingstukken soepel en zonder enige wrijving worden gestreken. Met deze stoomgenerator wordt strijken niet alleen snel en efficiënt, maar ook nog eens een plezierige ervaring.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 470 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel direct na elkaar kunt strijken. Het waterreservoir is verwijderbaar, waardoor je het gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank. Het is niet mogelijk om het strijkijzer rechtop te zetten op de achterkant tijdens het strijken, maar je laat hem gewoon op de zool staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Om erachter te komen of de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Elite GC9630/20 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Elite GC9630/20 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.