Philips PerfectCare Elite GC9650/80 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips PerfectCare Elite GC9650/80. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips PerfectCare Elite GC9650/80.

Specificaties Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC9650/80

Omschrijving van de Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Met de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 haal je een krachtig strijkijzer in huis dat zorgt voor professionele resultaten. Dit lichtgewicht strijkijzer is onderdeel van de Elite lijn binnen de PerfectCare serie en biedt een indrukwekkende stoomkracht. Het is de ideale keuze voor het verwijderen van hardnekkige kreukels, zelfs uit dikke stoffen. Of je nu een colbert of spijkerbroek wilt strijken, met dit strijkijzer is het een fluitje van een cent. Wat dit strijkijzer extra bijzonder maakt, is dat het zelf de temperatuur en stoomhoeveelheid aanpast op de textielsoort. Hierdoor kun je moeiteloos verschillende kledingstukken achter elkaar strijken, zonder steeds de instellingen aan te passen. En het gemak houdt hier niet op. Met de stoomgenerator kun je ook verticaal stomen, ideaal voor het opfrissen van gordijnen of het gladstrijken van lange jurken. En je hoeft je geen zorgen te maken als je het strijkijzer per ongeluk vergeet uit te zetten. Na verloop van tijd schakelt het namelijk automatisch uit. Met de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 haal je een slim en veelzijdig strijkijzer in huis dat jouw strijkervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 500 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreukels. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast zodat je verschillende soorten textiel na elkaar kunt strijken. Het waterreservoir is afneembaar, waardoor je het gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank. Het is niet mogelijk om het strijkijzer rechtop te zetten op de achterkant tijdens het strijken, maar je laat hem gewoon op de zool staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Om erachter te komen of de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Elite GC9650/80 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Elite GC9650/80 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.