Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80.

Specificaties Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC9682/80

Omschrijving van de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

Met de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 stoom en strijk je altijd met de perfecte temperatuur en stoomdruk. Dankzij de innovatieve OptimalTEMP technologie hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste instellingen, want het strijkijzer past automatisch de temperatuur aan. Maar dat is nog niet alles! Deze stoomgenerator is uitgerust met een slimme sensor die de hoeveelheid stoom aanpast op basis van de kreukels in je kleding. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect resultaat. Maar dat is nog niet alles! Met een krachtige stoomstoot van wel 600 gram per minuut, verwijdert de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 zelfs de meest hardnekkige kreukels uit de dikste stoffen. En het mooie is dat je het strijkijzer zowel horizontaal als verticaal kunt gebruiken. Hierdoor kun je niet alleen je kleding, maar ook je gordijnen verfrissen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de stoomfilters ook nog eens geluidsarm. Hierdoor kun je ongestoord genieten van het stomen en strijken, terwijl je bijvoorbeeld je favoriete serie kijkt. Met de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 wordt het strijken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 600 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreuken. Kalk kan gemakkelijk uit het apparaat worden verwijderd door het reinigingsprogramma te gebruiken. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel na elkaar kunt strijken.

Minpunten
  • De stoom reikt niet tot aan de punt van het strijkijzer, in tegenstelling tot vergelijkbare modellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

Om erachter te komen of de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.