Philips PerfectCare PSG9030/20 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips PerfectCare PSG9030/20. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips PerfectCare PSG9030/20.

Specificaties Philips PerfectCare PSG9030/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG9030/20

Omschrijving van de Philips PerfectCare PSG9030/20

Met de Philips PerfectCare PSG9030/20 kun je gemakkelijk en efficiënt je kleding en gordijnen stomen. Dankzij de innovatieve ActiveSense technologie, die gebruik maakt van een ingebouwde camera en kunstmatige intelligentie, herkent de stoomgenerator automatisch verschillende stoffen en past hij de temperatuur en hoeveelheid stoom hierop aan. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste behandeling voor elke stof. De stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 9 bar en kan een stoomstoot van 720 gram per minuut produceren. Hierdoor worden zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos gladgestreken. Dankzij een speciale sensor zal de generator automatisch de stoomkracht verhogen wanneer je over een moeilijke kreukel glijdt, zodat je er zeker van kunt zijn dat elke stof volledig kreukvrij wordt. Daarnaast is dit apparaat ook erg handig in gebruik. Het is lichtgewicht en kan gemakkelijk verticaal worden gebruikt, waardoor je ook hangende kleding kunt stomen en je gordijnen eenvoudig kunt opfrissen. En als je het apparaat even niet gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken, want het schakelt automatisch uit om brandplekken te voorkomen. Met de Philips PerfectCare PSG9030/20 wordt stomen een eenvoudige en effectieve manier om je kleding en gordijnen er altijd fris en kreukvrij uit te laten zien.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde camera wordt de temperatuur- en stoominstelling automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Met een stoomstoot van 720 gram per minuut rekent het snel af met hardnekkige kreukels. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan kunt afspoelen.

Minpunten
  • Tijdens gebruik is het mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, maar je moet dan even wachten totdat het water weer opgewarmd is. Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips PerfectCare PSG9030/20

Om erachter te komen of de Philips PerfectCare PSG9030/20 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare PSG9030/20 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PerfectCare PSG9030/20 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.