Philips PSG7040/10 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips PSG7040/10. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips PSG7040/10.

Specificaties Philips PSG7040/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG7040/10

Omschrijving van de Philips PSG7040/10

Met de krachtige Philips PSG7040/10 stoomgenerator wordt het strijken van een hele stapel was een fluitje van een cent. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 8 bar en een krachtige stoomstoot van 600 gram per minuut, waardoor zelfs de dikste stoffen moeiteloos gladgestreken kunnen worden. Dankzij het royale waterreservoir van 1,8 liter kun je tot wel 2 uur lang ononderbroken strijken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze stoomgenerator zelfs je gordijnen stomen door het strijkijzer verticaal te houden. Met de Philips PSG7040/10 hoef je je geen zorgen te maken over brandplekken, want het slimme strijkijzer zorgt ervoor dat elke stof altijd op de juiste temperatuur gestreken wordt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de moeite van het sorteren van je wasgoed voordat je begint met strijken. Of het nu gaat om delicate zijde of zware katoen, met deze stoomgenerator krijg je altijd perfecte resultaten. Bovendien is het apparaat voorzien van handige functies zoals een automatische uitschakeling en een ontkalkingsprogramma, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Kortom, met de Philips PSG7040/10 wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 600 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Met een hoge stoomdruk van 8 bar is het strijken van dikker textiel ook erg gemakkelijk. Het waterreservoir heeft een relatief grote inhoud van 1,8 liter in vergelijking met andere stoomgeneratoren.

Minpunten
  • Let op: een strijkbout met stoomfunctie past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips PSG7040/10

Om erachter te komen of de Philips PSG7040/10 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PSG7040/10 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PSG7040/10 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.