Philips PSG7130/20 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips PSG7130/20. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips PSG7130/20.

Specificaties Philips PSG7130/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG7130/20

Omschrijving van de Philips PSG7130/20

De Philips PSG7130/20 is een krachtige stoomgenerator die zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijdert. Met een indrukwekkende stoomstoot van 600 gram per minuut en een continue stoomproductie van 120 gram per minuut, strijk je moeiteloos de meeste stoffen in één soepele beweging glad. Het grote waterreservoir van 1,8 liter zorgt ervoor dat je tot wel 2 uur lang ononderbroken kunt strijken, zonder dat je steeds water hoeft bij te vullen. Deze stoomgenerator is niet alleen geschikt voor het strijken van kleding, maar ook voor gordijnen. Zelfs in een verticale positie levert dit apparaat uitstekende strijkresultaten. Je hoeft je geen zorgen te maken over brandplekken, want het strijkijzer is ontworpen om elke stof altijd met de juiste temperatuur te strijken. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te verspillen aan het sorteren van je wasgoed voordat je begint met strijken. Met de Philips PSG7130/20 wordt strijken een snelle en moeiteloze klus, zodat je meer tijd overhoudt voor andere activiteiten.

Pluspunten
  • Het strijkijzer past automatisch de temperatuur- en stoominstelling aan op basis van het type textiel dat je strijkt, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Met dit strijkijzer kun je ook gordijnen en hangende kleding strijken door verticaal te stomen. De stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • De stoomgenerator is te groot voor een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips PSG7130/20

Om erachter te komen of de Philips PSG7130/20 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PSG7130/20 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips PSG7130/20 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.