Philips STH3010/70 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips STH3010/70. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips STH3010/70.

Specificaties Philips STH3010/70

Merk

Philips

Fabrikantcode

STH3010/70

Omschrijving van de Philips STH3010/70

De Philips STH3010/70 is de ideale metgezel voor onderweg of op reis, hij past gemakkelijk in je koffer. Deze kledingstomer is opvouwbaar en wordt geleverd met een handig opbergetui, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Bovendien hoef je niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt, want de stomer is al binnen 30 seconden volledig opgewarmd. Met een vol waterreservoir kun je maar liefst 5 minuten lang stomen. Dit is voldoende voor ongeveer 3 overhemden, shirts of jurkjes. Mocht je nog meer kleding willen stomen, dan kun je eenvoudig het afneembare reservoir bijvullen onder de kraan. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten en kun je snel weer verder met het stomen van je kleding. Na het stomen is je kleding weer fris en vrij van nare geurtjes. De kledingstomer produceert stoom met een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius, wat ervoor zorgt dat bijna alle bacteriën worden gedood en huisstofmijt van jouw kleding wordt verwijderd. Met de Philips STH3010/70 geniet je dus niet alleen van frisse kleding, maar ook van een hygiënische en gezonde leefomgeving.

Pluspunten
  • De stoomstrijker warmt binnen 30 seconden op en is klaar voor gebruik. Dankzij het opvouwbare design en het meegeleverde opbergetui, kan je de stoomstrijker gemakkelijk meenemen onderweg. Met een kabel van 2 meter lang, heb je genoeg bewegingsvrijheid tijdens het stomen.

Minpunten
  • De kledingstomer mist een antikalksysteem, wat betekent dat je hem handmatig moet ontkalken. Kledingstomers hebben een vrij lage stoomuitvoer, waardoor ze geen vervanging vormen voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips STH3010/70

Om erachter te komen of de Philips STH3010/70 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips STH3010/70 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips STH3010/70 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals