1. blackfriday
  2. Philips Stoomgenerator HI5922/30

Philips Stoomgenerator HI5922/30 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Philips Stoomgenerator HI5922/30. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Philips Stoomgenerator HI5922/30.

Specificaties Philips Stoomgenerator HI5922/30

Merk

Philips

Fabrikantcode

HI5922/30

Omschrijving van de Philips Stoomgenerator HI5922/30

De Philips Stoomgenerator HI5922/30 is de perfecte oplossing om moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed weg te strijken. Met een continue stoomproductie van 110 gram per minuut maakt deze stoomgenerator het strijken van zelfs de meest delicate kledingstukken een fluitje van een cent. Maar dat is nog niet alles - met een krachtige stoomstoot van 300 gram per minuut kun je ook hardnekkige kreukels uit stugge stoffen verwijderen, zoals die gekreukte spijkerbroek die tussen je schone was is beland. De temperatuurselectie van de stoomgenerator is volledig automatisch, waardoor je niet langer hoeft te schakelen tussen verschillende temperaturen en stoffen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar garandeert ook optimale strijkresultaten voor elke kledingstuk. Bovendien houdt de stoomgenerator zelf bij wanneer het tijd is om het kalkreservoir te reinigen. Zodra het reinigingsprogramma is voltooid, geeft de stoomgenerator een seintje en ben je weer helemaal klaar voor je volgende strijkklus. Let echter op: vanwege zijn specifieke ontwerp is een stoomgenerator niet compatibel met alle soorten strijkplanken. Met de Philips Stoomgenerator HI5922/30 wordt strijken niet langer een tijdrovende en vervelende klus. Dankzij de geavanceerde functies en het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je nu moeiteloos genieten van perfect gestreken kleding in een mum van tijd.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 300 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreuken. Kalk hecht zich in het kalkreservoir, dat je na het anti-kalkprogramma leegt. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel na elkaar kunt strijken.

Minpunten
  • Met een capaciteit van 1,1 liter is het waterreservoir vrij klein en is de stoomgenerator niet ideaal voor veel wasgoed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Philips Stoomgenerator HI5922/30

Om erachter te komen of de Philips Stoomgenerator HI5922/30 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips Stoomgenerator HI5922/30 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Philips Stoomgenerator HI5922/30 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.