Polar Grit X Pro Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Grit X Pro Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Grit X Pro Zwart.

Specificaties Polar Grit X Pro Zwart

Merk

Polar

Fabrikantcode

90085773

Omschrijving van de Polar Grit X Pro Zwart

De Polar Grit X Pro Zwart is een robuust outdoor horloge dat voldoet aan de strenge militaire standaard. Het horloge is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden en is voorzien van een krasbestendig saffierglas en een waterbestendigheid tot maar liefst 100 meter diepte. Dit betekent dat je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens uitdagende activiteiten zoals bergbeklimmen, duiken en zelfs triatlons. Met een batterijduur van maximaal 40 uur met ingeschakelde GPS en tot wel 100 uur in energiebesparende modus, kun je erop vertrouwen dat de Polar Grit X Pro jouw avonturen moeiteloos bijhoudt. Dankzij de 10 ledlampjes meet dit horloge je hartslag nauwkeurig, net als zijn voorganger, de Grit X. Maar de Pro-versie heeft ook nieuwe functies, zoals de trackback-functie waarmee je moeiteloos je weg naar huis kunt vinden na een lange tocht. Naast het volgen van je prestaties op verschillende sportgebieden, helpt de Grit X Pro je ook snel te herstellen na je outdoor avonturen. Met de ingebouwde Recovery Pro-functie kun je je herstelniveau volgen en ervoor zorgen dat je lichaam optimaal herstelt na inspanning. Let op: bij aankoop wordt er geen adapter meegeleverd. Je kunt de telefoonopladeradapter gebruiken of een losse adapter bestellen om het horloge op te laden via het stopcontact. Dit horloge is aanbevol.

Pluspunten
  • Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je horloge krasbestendig is. De batterij gaat tot wel 40 uur mee in de gps-modus, dus je kunt hem veilig dragen tijdens een triatlon of marathon. Dankzij de 10ATM-certificering kun je het horloge zelfs tijdens het duiken in het zwembad dragen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Grit X Pro Zwart

Om erachter te komen of de Polar Grit X Pro Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Grit X Pro Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Grit X Pro Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals