Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L.

Specificaties Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L

Merk

Polar

Fabrikantcode

90081734

Omschrijving van de Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L

De Polar Grit X Zwart is een uiterst robuust sporthorloge dat voldoet aan de strengste militaire standaarden. Dit maakt het horloge ideaal voor avonturiers in de buitenlucht, militairen en sporters die zich begeven op ruig terrein. Denk bijvoorbeeld aan mountainbikers die zich wagen aan vrijwel onbegaanbare parcours. Wat dit horloge onderscheidt, is de nauwkeurige hartslagmeting. In tegenstelling tot de standaard 9 ledlampjes van Polar, beschikt dit horloge over maar liefst 10 ledlampjes. Daarnaast is het sporthorloge voorzien van SuperGrip knoppen, die door hun reliëf ook gemakkelijk te bedienen zijn met natte of bezwete handen. Met de navigatiefunctie, het digitale kompas en de trackback functie raak je nooit meer de weg kwijt. Of je nu aan het hardlopen bent in het bos of aan het wandelen in de bergen, dit horloge brengt je altijd veilig terug naar je startpunt. Met een indrukwekkende batterijduur van 40 uur in trainingsmodus met gps ingeschakeld en maar liefst 100 uur in de energiebesparende stand, kun je dit horloge zelfs dragen tijdens een triatlon. Het transflectieve scherm zorgt ervoor dat je je gegevens nog steeds gemakkelijk kunt aflezen, zelfs in fel zonlicht. Let op: een thuislader wordt niet meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de thuislader.

Pluspunten
  • Nightly Recharge beoordeelt hoe goed je 's nachts herstelt van de dag, zodat je je training hierop kunt aanpassen. Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Met de Hill Splitter-functie krijg je inzicht in je sportieve resultaten tijdens het beklimmen en afdalen in heuvels of bergen.

Minpunten
  • Je moet je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training, want het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L

Om erachter te komen of de Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals