Polar Ignite 2 Goud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Ignite 2 Goud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Ignite 2 Goud.

Specificaties Polar Ignite 2 Goud

Merk

Polar

Fabrikantcode

90085185

Omschrijving van de Polar Ignite 2 Goud

De Polar Ignite 2 Goud is niet zomaar een smartwatch, het is een ware fashion statement. Met zijn verfijnde uiterlijk is dit horloge perfect geschikt voor zowel kantoor als feestjes. Maar dit horloge is niet alleen mooi van buiten, het zit boordevol handige functies. Met de Ignite 2 kun je al je fitness workouts bijhouden en je hartslag, slaap en herstel monitoren dankzij de nauwkeurige ingebouwde hartslagmeter. Op basis van deze gegevens bepaalt het horloge je conditie en stelt het persoonlijke sportdoelen voor je op. Maar dat is nog niet alles! De Ignite 2 doet ook suggesties voor trainingen en helpt je bij het verbeteren van je sportieve prestaties. Je kunt je muziek bedienen tijdens het sporten en zelfs het weerbericht aflezen vanaf je pols. Dit zijn allemaal functies die niet beschikbaar waren op de vorige Polar Ignite. Houd er wel rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor polsomtrekken tussen de 13 en 21 centimeter, zodat het perfect om jouw pols past.

Pluspunten
  • Pas de Polar Ignite 2 aan naar jouw stijl met verschillende, personaliseerbare wijzerplaten. Volg jouw nachtelijke herstel en pas hierop jouw trainingsvoorstel aan. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge jouw locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens het sporten, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Het beantwoorden van inkomende berichten via de smartwatch is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Ignite 2 Goud

Om erachter te komen of de Polar Ignite 2 Goud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 2 Goud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 2 Goud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals