Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S.

Specificaties Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S

Merk

Polar

Fabrikantcode

900104362 / 90085182

Omschrijving van de Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S

Met de Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S straal je elegantie en stijl uit. Het verfijnde design en het sprankelende bandje maken het horloge perfect voor zowel kantoor als feestjes. Je kunt de smartwatch aanpassen aan jouw persoonlijke stijl met verschillende bandjes en gepersonaliseerde wijzerplaten. Maar dit horloge biedt niet alleen een prachtig uiterlijk, het heeft ook talloze handige functies. Met de Ignite 2 kun je al je fitness workouts bijhouden. Bovendien houdt de ingebouwde hartslagmeter nauwkeurig je hartslag, slaappatroon en herstel in de gaten. Op basis van deze gegevens beoordeelt het horloge jouw conditie en stelt het doelen voor je sportieve activiteiten. De Ignite 2 doet zelfs suggesties voor trainingen en helpt je bij het verbeteren van je prestaties. Tijdens het sporten kun je eenvoudig je muziek bedienen via het horloge en het weerbericht van je pols aflezen. Deze functies ontbraken nog op de eerste Polar Ignite. Let op: bij dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 13 cm.

Pluspunten
  • Je kunt de Polar Ignite 2 aanpassen aan jouw stijl met diverse personaliseerbare wijzerplaten. Het houdt bij hoe goed je 's nachts herstelt en past vervolgens je trainingsvoorstel hierop aan. Dankzij GPS en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens het sporten, omdat het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft. Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S

Om erachter te komen of de Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 2 Zwart met siliconen bandje met kristallen S koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals