Polar Ignite 3 Crème Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Ignite 3 Crème. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Ignite 3 Crème.

Specificaties Polar Ignite 3 Crème

Merk

Polar

Fabrikantcode

900106237

Omschrijving van de Polar Ignite 3 Crème

De Polar Ignite 3 Crème is de perfecte metgezel voor een actieve levensstijl. Dit geavanceerde fitnesshorloge gaat verder dan alleen het meten van je activiteiten. Het is uitgerust met slaapmonitoringstechnologie die de kwaliteit van je slaap analyseert en advies geeft over het optimaliseren van je slaapritme. Hierdoor word je elke ochtend verfrist en klaar voor een nieuwe dag vol energie. Wat de Polar Ignite 3 echt uniek maakt, is dat het horloge na verloop van tijd jouw persoonlijke ritme leert kennen. Na een paar weken dragen, ontvang je automatisch gepersonaliseerde workout suggesties op basis van jouw individuele behoeften en doelen. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten of een ervaren atleet die zijn prestaties wil verbeteren, dit horloge helpt je om het maximale uit je trainingen te halen. Daarnaast biedt de Polar Ignite 3 Crème een handige functie die je hersteltijd na een intensieve workout meet. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je je lichaam niet overbelast en optimaal kunt herstellen. Alle gegevens en inzichten zijn gemakkelijk af te lezen op het heldere AMOLED-scherm van het horloge of via de handige Polar Flow app op je telefoon. Let op: bij dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van.

Pluspunten
  • Dit horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je specifiek kunt trainen om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Houd bij hoe goed je 's nachts herstelt en pas je trainingsvoorstel hierop aan. Tijdens het trainen mis je geen berichten of inkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt op je horloge.

Minpunten
  • Dit fitnesshorloge is vrij breed, met een breedte van 4,3 cm. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee als je muziek wilt luisteren tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Ignite 3 Crème

Om erachter te komen of de Polar Ignite 3 Crème ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 3 Crème is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 3 Crème koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals