Polar Ignite 3 Koper Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Ignite 3 Koper. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Ignite 3 Koper.

Specificaties Polar Ignite 3 Koper

Merk

Polar

Fabrikantcode

900106239

Omschrijving van de Polar Ignite 3 Koper

De Polar Ignite 3 Koper is het perfecte fitnesshorloge om je te helpen naar een actiever leven. Naast het meten van de kwaliteit van je slaap en het geven van advies over je ideale slaapritme, houdt dit horloge ook nauwkeurig je activiteit bij. Draag het horloge een paar weken en je zult automatisch workout suggesties ontvangen die specifiek zijn afgestemd op jouw ritme en behoeften. Na een intense workout meet de Polar Ignite 3 ook hoe lang je nodig hebt om te herstellen, zodat je je lichaam niet overbelast. Alle informatie die je nodig hebt, lees je gemakkelijk af op het heldere AMOLED-scherm van het horloge of via de gebruiksvriendelijke Polar Flow app op je telefoon. Let op: de adapter wordt niet meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge is geschikt voor polsen met een omtrek van 13,5 tot 21 centimeter. Met de Polar Ignite 3 Koper haal je niet alleen een stijlvol horloge in huis, maar ook een betrouwbare coach die je helpt je doelen te bereiken. Of je nu wilt werken aan je slaapkwaliteit, je fitnessniveau wilt verbeteren of gewoon een overzicht wilt hebben van je dagelijkse activiteit, dit horloge biedt alles wat je nodig hebt. Maak van elke dag een actieve dag met de Polar Ignite 3 Koper!

Pluspunten
  • Dit horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je gericht traint om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Houd bij hoe goed je 's nachts herstelt en pas hier je trainingsvoorstel op aan. Tijdens het trainen mis je geen berichten of inkomende oproepen, want je ontvangt meldingen op je horloge.

Minpunten
  • Dit fitnesshorloge is behoorlijk breed met een breedte van 4,3 cm. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee om tijdens het sporten naar muziek te luisteren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Ignite 3 Koper

Om erachter te komen of de Polar Ignite 3 Koper ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 3 Koper is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 3 Koper koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals