Polar Ignite 3 Titanium/Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Ignite 3 Titanium/Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Ignite 3 Titanium/Zwart.

Specificaties Polar Ignite 3 Titanium/Zwart

Merk

Polar

Fabrikantcode

900110027

Omschrijving van de Polar Ignite 3 Titanium/Zwart

De Polar Ignite 3 Titanium/Zwart is jouw ideale metgezel op weg naar een actief en gezond leven. Met zijn stevige titanium horlogekast en stijlvolle uitstraling is dit fitnesshorloge niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Het horloge meet de kwaliteit van jouw slaap en geeft advies over jouw ideale slaapritme, zodat je elke dag fris en uitgerust kunt beginnen. Daarnaast houdt de Polar Ignite 3 ook nauwkeurig bij hoe actief je bent gedurende de dag. Draag het horloge enkele weken en je ontvangt automatisch workout suggesties die zijn afgestemd op jouw persoonlijke ritme. Na een intense workout is het belangrijk om je lichaam voldoende tijd te geven om te herstellen. De Polar Ignite 3 meet ook hoe lang je nodig hebt om te herstellen, zodat je je lichaam niet overbelast. Alle informatie die je nodig hebt, kun je gemakkelijk aflezen op het heldere AMOLED-scherm van het horloge of via de handige Polar Flow app op je smartphone. Let op: de oplader wordt niet meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bijbestellen. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken van 13,5 tot 21 centimeter en wordt sterk aanbevolen voor iedereen die een actieve en gezonde levensstijl nastreeft.

Pluspunten
  • Dit horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Hou bij hoe goed je 's nachts herstelt en pas hier je trainingsvoorstel op aan. Tijdens het trainen mis je geen berichten of inkomende oproepen, want je ontvangt meldingen op je horloge.

Minpunten
  • Dit fitnesshorloge is vrij breed met een breedte van 43 millimeter. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus zorg ervoor dat je je smartphone meeneemt voor muziek tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Ignite 3 Titanium/Zwart

Om erachter te komen of de Polar Ignite 3 Titanium/Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 3 Titanium/Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 3 Titanium/Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals