Polar Pacer Pro Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Pacer Pro Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Pacer Pro Grijs.

Specificaties Polar Pacer Pro Grijs

Merk

Polar

Fabrikantcode

900102178

Omschrijving van de Polar Pacer Pro Grijs

De Polar Pacer Pro Grijs is het ideale gps-horloge voor gepassioneerde hardlopers. Met dit horloge kun je nauwkeurig je hardloopprestaties meten, zonder dat je je smartphone nodig hebt. Dankzij de ingebouwde gps-functie kun je je routes bijhouden en plannen met behulp van Komoot. Bovendien krijg je turn-by-turn routebegeleiding, zodat je altijd precies weet welke kant je op moet tijdens het rennen. Met de wandeltest krijg je een diepgaand inzicht in je conditie. De Polar Pacer Pro Grijs meet je VO2 max-functie, wat je een goed beeld geeft van je algehele fitheid. Daarnaast kun je je prestaties bijhouden met de Prestatie Test. De ingebouwde barometer registreert het aantal dalingen en beklimmingen tijdens je hardloopsessies, zodat je een volledig beeld krijgt van je training. Een unieke functie van dit horloge is dat het ook je herstel tijdens je slaap kan meten. Je kunt het horloge dus gewoon omhouden terwijl je slaapt en 's ochtends bekijken hoe goed je lichaam herstelt. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik maar liefst 7 dagen mee, dus je hoeft de Polar Pacer Pro Grijs niet vaak op te laden. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of apart een oplader bestellen. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken van 17 tot 19 centimeter en wordt ten zeer.

Pluspunten
  • Krijg inzicht in je conditie met de VO2 max meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet. Geschikt voor fanatieke hardlopers vanwege het lichtgewicht design en functies zoals prestatietests, wandeltests en routebegeleiding met Komoot. Compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je je smartphone mee voor muziek tijdens het trainen. Dit horloge heeft geen touchscreen, je navigeert door het sporthorloge met behulp van de knoppen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Pacer Pro Grijs

Om erachter te komen of de Polar Pacer Pro Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Pacer Pro Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Pacer Pro Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals