Polar Pacer Pro Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Pacer Pro Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Pacer Pro Wit.

Specificaties Polar Pacer Pro Wit

Merk

Polar

Fabrikantcode

900102180

Omschrijving van de Polar Pacer Pro Wit

De Polar Pacer Pro Wit is een must-have gps-horloge voor gepassioneerde hardlopers. Met dit horloge kun je jouw hardloopprestaties nauwkeurig meten. Het beste van alles is dat je jouw smartphone thuis kunt laten en toch al je routes kunt bijhouden dankzij de ingebouwde gps. Met Komoot kun je eenvoudig je eigen hardlooproutes plannen en gedetailleerde routebegeleiding krijgen, zodat je altijd weet welke richting je moet nemen tijdens het rennen. Dit horloge biedt ook verschillende handige functies om je conditie te meten en je prestaties bij te houden. Met de wandeltest krijg je inzicht in je algehele conditie door middel van de VO2 max-functie. Bovendien registreert de ingebouwde barometer het aantal dalingen en beklimmingen tijdens het hardlopen, zodat je een volledig beeld krijgt van je training. En wanneer je 's avonds gaat slapen, meet het horloge zelfs je herstelvermogen, zodat je altijd op de hoogte bent van de behoeften van je lichaam. Met een indrukwekkende batterijduur van wel 7 dagen bij gemiddeld gebruik, hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van de Polar Pacer Pro Wit. Houd er wel rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een pol.

Pluspunten
  • Krijg inzicht in je conditie door middel van de meting van de VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet. Het is geschikt voor de enthousiaste hardloper dankzij het lichtgewicht ontwerp en functies zoals prestatietests, wandeltests en routebegeleiding met Komoot. Het is compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training. Dit horloge heeft geen touchscreen, je navigeert via de knoppen door het sporthorloge. Her horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training. Dit horloge heeft geen touchscreen, je navigeert door het sporthorloge via de knoppen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Pacer Pro Wit

Om erachter te komen of de Polar Pacer Pro Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Pacer Pro Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Pacer Pro Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals