Polar Pacer Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Pacer Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Pacer Wit.

Specificaties Polar Pacer Wit

Merk

Polar

Fabrikantcode

900102175

Omschrijving van de Polar Pacer Wit

Met de Polar Pacer Wit kun je je hardloopprestaties meten. Dit stijlvolle horloge is voorzien van een ingebouwde gps, waardoor je je smartwatch niet meer hoeft mee te nemen om je route vast te leggen. Met dit horloge kun je gericht trainen en je conditie meten aan de hand van de wandeltest, gebaseerd op je VO2 max. Daarnaast kun je je voortgang nauwkeurig bijhouden met de Prestatie Test. Wat dit sporthorloge echt uniek maakt, is de gepersonaliseerde begeleiding en feedback die je krijgt tijdens je training. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in je spierbelasting, waardoor je je training kunt optimaliseren. Bovendien berekent de Polar Pacer tijdens je slaap je hersteltijd, zodat je altijd op de hoogte bent van je lichamelijke conditie. Met een batterijduur van wel 7 dagen bij gemiddeld gebruik, hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge vaak opgeladen moet worden. Houd er wel rekening mee dat de adapter niet wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het perfect om je pols zal passen. Kortom, met de Polar Pacer Wit haal je een geavanceerd en betrouwbaar horloge in huis waarmee je jouw hardloopprestaties naar een hoger niveau kunt tillen.

Pluspunten
  • Krijg inzicht in je conditie met de meting van je VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet. Geschikt voor regelmatige hardlopers vanwege het lichtgewicht design en functies zoals prestatietests en wandeltests. Compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus moet je je telefoon meenemen voor muziek tijdens het trainen. Dit horloge heeft geen touchscreen, de navigatie gebeurt via de knoppen op het sporthorloge. Dit horloge biedt geen routeplanning en turn-by-turn begeleiding.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Pacer Wit

Om erachter te komen of de Polar Pacer Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Pacer Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Pacer Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals