Polar Pacer Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Pacer Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Pacer Zwart.

Specificaties Polar Pacer Zwart

Merk

Polar

Fabrikantcode

900102174

Omschrijving van de Polar Pacer Zwart

Met de Polar Pacer Zwart meet je nauwkeurig je hardloopprestaties. Dit geavanceerde horloge is uitgerust met een ingebouwde gps, waardoor je je smartwatch niet meer hoeft mee te nemen om je route vast te leggen. Train doelgericht met de vele functies van dit horloge. Zo meet je je conditie met de wandeltest op basis van je VO2 max en houd je je voortgang goed bij met de Prestatie Test. De Polar Pacer biedt gepersonaliseerde begeleiding en feedback op je training. Ontdek bijvoorbeeld je spierbelasting met dit sporthorloge en bereken je hersteltijd tijdens je slaap. Het horloge heeft een indrukwekkende batterijduur van wel 7 dagen bij gemiddeld gebruik, waardoor je het niet vaak hoeft op te laden. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Met de Polar Pacer Zwart haal je een betrouwbare en veelzijdige sportpartner in huis. Meet, monitor en verbeter je hardloopprestaties met dit geavanceerde horloge.

Pluspunten
  • Krijg inzicht in je conditie met de meting van je VO2 max, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet. Het horloge is geschikt voor de regelmatige hardloper vanwege het lichtgewicht ontwerp en meet je tempo, tijd en afstand. Het is compatibel met de sportapps Strava en Nike voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.

Minpunten
  • Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen om tijdens je training naar muziek te luisteren. Dit horloge heeft geen aanraakscherm, je navigeert door het sporthorloge met behulp van de knoppen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Pacer Zwart

Om erachter te komen of de Polar Pacer Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Pacer Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Pacer Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals