Polar Unite Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Unite Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Unite Zwart.

Specificaties Polar Unite Zwart

Merk

Polar

Fabrikantcode

900108443

Omschrijving van de Polar Unite Zwart

De Polar Unite Zwart is de perfecte metgezel voor het verbeteren van zowel je fysieke als je mentale gezondheid. Dit slimme horloge houdt niet alleen je workouts bij, maar laat je ook zien hoe je training effect heeft op je lichaam. Met de ingebouwde hartslagmeter houd je bovendien je hartslag nauwlettend in de gaten. Maar dat is nog niet alles! De Polar Unite Zwart gaat zelfs verder dan alleen je workouts en hartslag. Ook tijdens je slaap registreert het horloge je hartslag en andere belangrijke slaapgegevens dankzij de geavanceerde Sleep Plus Stages slaapregistratie. Stress verminderen is een belangrijk aspect van dit horloge. Het biedt dagelijkse feedback over hoe stress jou beïnvloedt en voorziet je van handige tips en functies, zoals mindfulness oefeningen, om die stress te verminderen. Naast al deze geweldige functies kun je ook al je berichten en notificaties bekijken op dit slimme horloge. Houd er wel rekening mee dat de oplader niet wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de oplader van je telefoon of bestel een losse oplader bij. Met de Polar Unite Zwart heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je specifiek traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Ontvang meldingen van je smartphone om snel op de hoogte te zijn van berichten en binnenkomende oproepen. Verkrijg inzicht in je stressniveau en neem actie om het te verminderen.

Minpunten
  • Je kunt geen apps zoals Buienradar of NS Reisplanner toevoegen aan het horloge. Het horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus als je je route wilt registreren, moet je je telefoon meenemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Unite Zwart

Om erachter te komen of de Polar Unite Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Unite Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Unite Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals