Polar Vantage M2 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Vantage M2 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Vantage M2 Zwart.

Specificaties Polar Vantage M2 Zwart

Merk

Polar

Fabrikantcode

90085160

Omschrijving van de Polar Vantage M2 Zwart

Verbeter je atletische prestaties met de Polar Vantage M2 Zwart. Dit geavanceerde multisporthorloge houdt tijdens je trainingen nauwkeurig de belangrijkste gegevens bij, zodat je achteraf precies kunt zien hoe intensief je hebt getraind. Met de ingebouwde hartslagmeter, voorzien van Precision Prime technologie, krijg je een gedetailleerd inzicht in je hartslag. Zo kun je bijvoorbeeld controleren of je traint in de juiste hartslagzone of dat je nog een tandje bij kunt schakelen. Bovendien kun je de instellingen aanpassen voor iedere sport en selecteren welke gegevens je wilt zien op je horloge tijdens het trainen. Met behulp van Polar Flow, de bijbehorende app, houdt de Vantage M2 een uitgebreid logboek bij van al je sportactiviteiten en ontvang je waardevolle feedback. Maar dit horloge is niet alleen geschikt voor overdag, je kunt het ook 's nachts dragen. Dankzij de geavanceerde slaapmonitoringfunctie meet de smartwatch je slaapduur en slaapkwaliteit. Op basis van deze gegevens houdt het horloge ook je herstel van je trainingen bij, zodat je altijd op de hoogte bent van je lichamelijke conditie. Let op: bij aankoop van de Polar Vantage M2 Zwart wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Zo kun je altijd optimaal gebruikmaken van de veelz.

Pluspunten
  • De Polar hartslagsensor is zeer nauwkeurig voor het meten van de pols, met 9 led-lampjes. Dankzij bluetooth kun je een apart te bestellen Polar hartslagband verbinden voor een uiterst nauwkeurige hartslagmeting. Met het gebruik van de gps en hartslagsensor gaat de batterij maar liefst 30 uur mee.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens je training, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Vantage M2 Zwart

Om erachter te komen of de Polar Vantage M2 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Vantage M2 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Vantage M2 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals