Polar Vantage V2 Zwart M/L Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Vantage V2 Zwart M/L. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Vantage V2 Zwart M/L.

Specificaties Polar Vantage V2 Zwart M/L

Merk

Polar

Fabrikantcode

90082710

Omschrijving van de Polar Vantage V2 Zwart M/L

Met de Polar Vantage V2 Zwart M/L til je jouw sportprestaties naar een hoger niveau. Dankzij de polssensor in het horloge houd je continu je hartslag in de gaten. Het horloge analyseert je hartslag en stelt op basis daarvan een persoonlijk activiteitsdoel voor je op, om je te helpen dit te bereiken. Op het multi-sporthorloge heb je toegang tot al jouw trainingsgegevens. Je kunt kiezen uit verschillende sportprofielen en het scherm en de instellingen aanpassen voor elke sport die je beoefent. Met Training Load Pro en Recovery Pro van Polar kun je je trainingen optimaliseren en blessures voorkomen. Het horloge houdt ook bij hoe je lichaam 's nachts herstelt van je trainingen en stress. Bij de Vantage V2 wordt geen Polar H10 hartslagband meegeleverd. Wil je nauwkeurigere hartslagmetingen? Dan kun je een losse hartslagband aanschaffen of kiezen voor de V2 HR-editie. Let op: er wordt geen stekker meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel een thuislader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter. Met de Polar Vantage V2 Zwart M/L heb je alles wat je nodig hebt om je sportieve doelen te bereiken en je prestaties te verbeteren.

Pluspunten
  • Met Training Load Pro en Recovery Pro verbeter je jouw trainingen en voorkom je blessures. Houd bij hoe goed je 's nachts herstelt en pas je trainingsplan hierop aan. Naast het vastleggen van je route, geeft het horloge je de juiste aanwijzingen.

Minpunten
  • Dit specifieke model van de Polar Vantage V2 wordt zonder bijgeleverde borstband geleverd

    .

    Deze moet apart worden aangeschaft of is standaard inbegrepen bij de Vantage V2 HR. Het LCD-scherm is donker en moeilijk leesbaar in direct zonlicht. Dit horloge heeft geen geïntegreerde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen om naar muziek te luisteren tijdens je training.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Vantage V2 Zwart M/L

Om erachter te komen of de Polar Vantage V2 Zwart M/L ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Vantage V2 Zwart M/L is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Vantage V2 Zwart M/L koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals