Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL.

Specificaties Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL

Merk

Polar

Fabrikantcode

92075957

Omschrijving van de Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL

Met de Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL til jij jouw sportprestaties naar een hoger niveau. De meegeleverde Polar H10 hartslagsensor zorgt voor nauwkeurige metingen tijdens het sporten. Zelfs wanneer je de borstband niet draagt, houdt het horloge constant jouw hartslag in de gaten. Op basis van je hartslag stelt het horloge een persoonlijk activiteitsdoel voor je op en helpt je dit te bereiken. Op het multi-sporthorloge heb je toegang tot al jouw trainingsgegevens. Je kunt kiezen uit diverse sportprofielen en het scherm en de instellingen aanpassen aan elke sport. Met de Training Load Pro en Recovery Pro functies van Polar optimaliseer je jouw trainingen en voorkom je blessures. Het horloge houdt ook bij hoe je lichaam 's nachts herstelt van je trainingen en stress. Let op: er wordt geen stekker meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel een aparte thuislader. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter. Met de Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL heb je alles wat je nodig hebt om je sportprestaties te verbeteren. Het horloge en de hartslagsensor werken perfect samen om je hartslag nauwkeurig te meten en.

Pluspunten
  • Met de inbegrepen Polar hartslagband kun je een zeer nauwkeurige hartslagmeting uitvoeren. Door gebruik te maken van Training Load Pro en Recovery Pro optimaliseer je je trainingen en voorkom je blessures. Houd bij hoe goed je 's nachts herstelt en pas je trainingsvoorstel hierop aan.

Minpunten
  • Het scherm van de LCD is donker en moeilijk te lezen in het zonlicht. Dit horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen om tijdens je training naar muziek te kunnen luisteren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL

Om erachter te komen of de Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Vantage V2 Zwart M/L + Polar H10 Hartslagmeter Borstband Zwart M-XXL koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals