1. blackfriday
  2. Pro-ject Debut III Phono BT Hout

Pro-ject Debut III Phono BT Hout Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Pro-ject Debut III Phono BT Hout. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Pro-ject Debut III Phono BT Hout.

Specificaties Pro-ject Debut III Phono BT Hout

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

DEBUT-III-PHONO-BT-OM5e-WOOD

Omschrijving van de Pro-ject Debut III Phono BT Hout

De Pro-ject Debut III Phono BT Hout is niet zomaar een platenspeler, het is een unieke combinatie van nostalgie en moderne technologie. Met deze platenspeler geniet je niet alleen van je geliefde vinylcollectie, maar ook van je digitale muziekverzameling. Door eenvoudig je telefoon via bluetooth draadloos te koppelen, krijg je toegang tot een eindeloze bron van muziek. Wat deze platenspeler extra speciaal maakt, is de ingebouwde phono voorversterker. Hierdoor kun je de Debut III Phono BT direct aansluiten op een versterker of receiver zonder phono ingang, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Met anti-skating technologie wordt ervoor gezorgd dat de naald en de toonarm perfect in balans blijven, waardoor je kunt genieten van een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit. Naast zijn functionele eigenschappen is de Pro-ject Debut III Phono BT ook nog eens een prachtig designobject. Het houten frame geeft de platenspeler een warme en klassieke uitstraling, die perfect past in elk interieur. Deze platenspeler is niet alleen een must-have voor muziekliefhebbers, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer. Kies voor de Pro-ject Debut III Phono BT Hout en breng het beste van vroeger en nu samen in één apparaat.

Pluspunten
  • Je verbindt de platenspeler met draadloze speakers via bluetooth. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in balans blijven voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit. Met de phono-uitgang kun je de platenspeler aansluiten op elke versterker of systeem met analoge ingangen.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, je moet handmatig de toonarm omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Pro-ject Debut III Phono BT Hout

Om erachter te komen of de Pro-ject Debut III Phono BT Hout ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject Debut III Phono BT Hout is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Pro-ject Debut III Phono BT Hout koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals